Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Eieren schieten

Schietvereniging Deurningen Pastoor Havinkstraat 38, Deurningen, Overijssel

Niets spat zo lekker uit elkaar als een rauw ei! Ga nu ongegeneerd je gang.... Geef je op via welkom@schietverenigingdeurningen.nl, bel het secretariaat: 074-8511392 of vul het contactformulier in op onze pagina.

Vrijwilligers gezocht!

Weerselose Markt Bornsestraat 14, Weerselo, Overijssel

Elk jaar op koningsdag, 27 april, zetten wij ons in tijdens de Weerselose Markt. Hiervoor zoeken wij +- 20 vrijwilligers. Het is ook mogelijk om een dagdeel te helpen! Het is altijd een prachtige dag met veel vrolijke bezoekers, hier en daar wat sensatie en als resultaat een mooi geldbedrag voor de schietvereniging zelf. Dit draagt bij aan het onderhouden van onze vereniging en geweren zodat we onze leden een optimale ervaring kunnen blijven bieden. Op de dag zelf zul je lunchbroodjes krijgen van de vereniging. Voor meer informatie, taken of contact kun je mailen naar: welkom@schietverenigingdeurningen.nl, bel 0748511392 of vul het contactformulier in op onze pagina.

Hemelvaarstdag: Laat zien wat je kunt!

Deurningen Deurningen, Overijssel

Laat zien wat je kunt! Schiet raak tijdens Hemelvaartsdag in onze mobiele schiettent op het plein in Deurningen. Zien we je zo?

Jaarvergadering

Schietvereniging Deurningen Pastoor Havinkstraat 38, Deurningen, Overijssel

Jaarlijkse vergadering van schietvereniging Deurningen

Jaarfeest!

Schietvereniging Deurningen Pastoor Havinkstraat 38, Deurningen, Overijssel

Tijd voor een zomers (alcoholvrij) biertje, wat fris en lekker eten tijdens het Jaarfeest! Wil je er bij zijn maar ben je nog geen lid? Meld je nu snel aan via onze contactpagina! Voor leden: tot dan!