Lidmaatschap

Dé schietsportvereniging van Deurningen en omstreken. Kom nu gratis proberen! We hanteren een proefperiode van 2 maanden, waarin je zonder verplichtingen kunt oefenen. Hierna kun je besluiten om lid te worden.

Overweeg je om lid te worden? Neem contact met ons op via het contactformulier of kom kijken tijdens de clubavonden: maandag en donderdag vanaf 20:00. SV Deurningen’75 heeft het doel haar leden op een prettige en ongedwongen wijze de schietsport te leren beoefenen.

We zijn aangesloten bij de BTLS, de Bond Twentse Lucht Schietsport. Naast meerdere gewonnen wedstrijden, deelnames aan regionale competities en een aantal kampioenschappen, hebben wij een goede band met de schietsport vereniging in Stadlohn waar we samen uitwisselingen organiseren sinds 1976.

Onze vereniging heeft de beschikking over een eigen clubgebouw (standaard faciliteiten aanwezig) met 9 luchtgeweer/pistool banen, bar en kantine.

Kom jij in de roos schieten?

Het aanmeldformulier is hier te downloaden:

Prijzen Seizoen 2022-2023

Per seizoen hanteren we een prijzenkaart voor contributie en voor het schieten. De kosten per schietavond kunnen eenvoudig worden voldaan door het geld contant af te geven bij de bar. Geen formulier nodig.

Contributie per jaar
Een schietseizoen loopt van 1 augustus t/m 31 juli.

Contributie per jaar:
Volwassenen€ 75,-
Jeugd (tot 18 jaar)€ 45.-
Gezinsreductie: 2ᵉ volwassene €55.-
Gezinsreductie: 2ᵉ jeugd- & 3ᵉ lid €35.-
Steunend lid €25.-
Kosten schietbenodigdheden per schietavond
(afhankelijk van het aantal kaarten en kogels)
Geweer:
40 kaarten/ 40 schoten€ 1.50
20 kaarten/ 40 schoten€ 1.-
20 kaarten/ 20 schoten€ 1.-